Bucuresti Libraria Humanitas de la Cismigiu Intalnire de poveste cu Ana Barton si Horatiu Malaele Va asteptam la Libraria Humanitas de la Cismigiu sambata, 18 martie, ora 17, la o seara de poveste despre copilarie, viata, moarte si, mai ales, ingaduinta.

„Viata nu e o hora de mana… Omul inoata intr-o smoala ciudata… Traim de pe o zi pe alta. «Daca vrei sa-L faci pe Dumnezeu sa rada, vorbeste-i despre planurile tale de viitor», zicea cineva. In viata te izbesti de multe. Te infricosezi doar daca le auzi, dar sa le mai si traiesti…“ (Horatiu Malaele)

„Omul are un iertar pe care-l poarta cu sine tot timpul. Din cand in cand, omul se face mic si subtire, ca frunzele celorlalte iertari, si se-asaza si el printre foi. Apoi, iar ploua, iar ninge, iar fila cu fila, iar el, subtiat, usurat. La capat, omul devine insusi iertarul sau. Si eu sunt om. Ma iert iertand, ma aflu si ma uit iubind, m-aduc aminte scriind. In rest, caut cu pace o absenta: a rautatii. Si in mine, si in ceilalti. Ca s-o gasesc, am invatat sa ma bucur.“ (Ana Barton)

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza unei rezervari prelabile prin Eventbook.

Distribuie:

Ultima oră

Te-ar putea interesa și...
Romania